Verslag Den Bommel 1 - DFS 1 29 november 2014 Terug

Den Bommel 1 - DFS 1 3-1 (1-0)

Na afloop was iedereen het er over eens dat de tegenstander van vandaag, DFS uit Haamstede, een goede ploeg was en het vreemd was dat men niet hoger op de ranglijst stond.
Den Bommel had zijn handen vol aan de ploeg maar kon de drie punten op “De Kruus” houden.

In het begin was het een beetje aftasten en ging de wedstrijd gelijk op. Den Bommel had meer balbezit maar moest alert zijn op de gevaarlijke uitvallen van DFS. In de 16e min kreeg men een beetje hulp, een slechte terugspeelbal kon door Wouter Bakelaar worden opgepikt maar de lob over de doelman leek te zacht. Gelukkig was Wesley Bakker goed meegelopen en kon met het hoofd nog wat extra vaart meegeven zodat de bal alsnog in het doel belandde, 1-0. Den Bommel bleef de aanval zoeken en in de 28e min kreeg Wesley Bakker een riante mogelijkheid om de score te verdubbelen maar zijn kopbal ging naast de verkeerde kant van de paal. Ook Patrick Verolme kreeg nog een mogelijkheid tot een doelpoging maar ook zijn kopbal ging naast.
In de 47e min kon Wouter Bakelaar alleen op doel afstormen maar zag zijn inzet gekeerd door de doelman. Tien min later kon Den Bommel wel juichen. Een voorzet van Wesley Bakker ging onder de voet van de doelman door en Robin Noteboom stond op de goede plaats om de bal binnen te tikken, 2-0. Twee min later was het DFS dat kon juichen, toen de verdediging even niet stond op te letten en een aanvaller simpel de bal in het doel kon schieten, 2-1. DFS begon er weer in te geloven en probeerde de gelijkmaker te forceren. Bijna kreeg men loon naar werken maar gelukkig dacht doelman Ti Jey Bins hier anders over en kon met zijn voet redding brengen toen een aanvaller alleen op hem af kwam. In de 65e min werd een voorzet door Wesley Bakker met de borst terug gelegd op Frank Post die met een droog schot in de beneden hoek de 3-1 voor zijn rekening nam. Daarna kregen beide ploegen nog wat mogelijkheden om wat aan de score te doen maar het bleef bij de 3-1.

Kaart: Leon Breeman, Ruud Maliepaard 

Opstelling: Ti Jey Bins, Joey Bahnert, Raoul Verolme, Leon Breeman, Ruud Maliepaard, Michel v St Annaland (55e Johnno Bakker), Frank Post, Patrick Verolme, Robin Noteboom (63e Robin den Engelsman), Wouter Bakelaar, Wesley Bakker

Voor foto's klik hier