Verslag Den Bommel 1 - Smerdiek 1 08 november 2014 Terug

08-11-14 Den Bommel – Smerdiek 4-0 (2-0)
Wie dacht dat het tegen het onderstaand Smerdiek een walk-over zou worden en net als vorige week richting de dubbele cijfers zou gaan kwam bedrogen uit. Niet dat Den Bommel het erg lastig heeft gehad maar de bezoekers boden goed tegenstand en gaven zich niet bijvoorbaat gewonnen.
Het was Den Bommel dat van begin af aan de wedstrijd naar zich toe trok. In de 9e min kon men voor de eerste maal juichen. Over links ging Wouter Bakelaar goed door, zijn voorzet werd door Wesly Bakker tegen de doelman aangeschoten maar de rebound werd door Michel van St Annaland tot 1-0 omgezet. In dezelfde min nog had wederom Michel v St Annaland zelfs de 2-0 op de schoen toen hij alleen op doel afging maar de uitgelopen keeper kon de inzet pareren. Waar mogelijk probeerde Smerdiek het doel van Den Bommel op te zoeken maar verder dan wat hoekschoppen kwam men niet. In de 38e min wist Den Bommel de score te verdubbelen. Het was Wouter Bakelaar die in 2x de doelman wist te verschalken. Vlak voor het rustsignaal had Patrick Verolme de 3-0 kunnen scoren toen hij alleen op doel afging, na goed storen van Wesley Bakker, maar weer wist de doelman het gevaar te keren.
Na de rust hetzelfde spelbeeld. Diverse mogelijkheden voor Den Bommel om de score te verhogen maar steeds was de doelman een sta-in-weg. In de 72e min werd volgens de scheidsrechter Wesley Bakker binnen de 16mtr van achteren aangetikt en wees hij naar de 11mtr stip. Het was Wesley Bakker zelf die de doelman deze keer de verkeerde kant opstuurde en de bal binnen schoot, 3-0. In de 80e min een goede combinatie over diverse schijven, Wesley Bakker stond aan het eindstation om beheerst de 4-0 langs de doelman te schieten.

Kaart: Patrick Verolme

Opstelling: Ti Jey Bins, Joey Bahnert, Raoul Verolme, Leon Breeman, Ruud Maliepaard, Robin Notenboom, Frank Post, Michel v St Annaland, Wouter Bakelaar, Patrick Verolme, Wesley Bakker

Wissels: Ricardo Olierook 70e voor Wouter Bakelaar, Robin den Engelsman 75e voor Michel van St Annaland, Marius Hobbel, Sonny Kievit

Voor foto's klik hier.

Voor nog meer foto's (Richard vd Wetering) klik hier.