Den Bommel 1 - Stellendam 1 02 april 2016 Terug

Al in de 1e min moest doelman Bins in actie komen om een vrije trap, net buiten de 16mtr, net onder de lat tot corner te verwerken. De eerste 5 min drongen de gasten uit Stellendam fel aan maar daarna trok Den Bommel de wedstrijd steeds meer naar zich toe. Het lukte alleen niet om tegen de stugge verdediging kansen te creëren. Vlak voor rust kreeg Stellendam nog de beste mogelijkheid om op voorsprong te komen maar wederom stond doelman Bins op de goede plaats om met de voet redding te brengen.
In de 51e min werd een slordigheidje in de verdediging bij Den Bommel niet afgestraft, alleen voor doel mislukte de lob en kon Ti Jey Bins simpel de bal tegenhouden. Den Bommel bleef zoeken naar een opening en had in de 54e min succes. Een afgeslagen corner werd door Frank Post net buiten de 16mtr ingeschoten en doordat een verdediger de bal van richting veranderde was de doelman van Stellendam kansloos. In de 58e min kreeg Stellendam de mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen toen de scheids naar de penaltystip wees, wederom had doelman Bins geen zin om mee te werken en ranselde de bal uit de beneden hoek. Stellendam gaf nu wat meer druk naar voren en Den Bommel moest even terug. In de 68e kwam er een diepe bal vanaf het middenveld, de verdediging van Den Bommel greep niet in en de 1-1 kwam nu wel op het scorebord.
Den Bommel moest weer opnieuw beginnen en ging vol op de aanval, de verdediging van Stellendam gaf geen krimp en er veranderde niets meer in de stand.

Opstelling: Ti Jey Bins, Joey Bahnert, Raoul Verolme, Leon Breeman, Ruud Maliepaard, Michel v St Annaland (80 Jarno Osseweijer), Frank Post, Johan Kornet, Patrick Verolme, Jesper vd Hoek, Wesley Bakker.