Nieuwe sponsor v.v. Den Bommel 19 september 2015 Terug

Installatiebedrijf Koert Service en Onderhoud uit Oude-Tonge nieuwe website sponsor v.v. Den Bommel

Koert Service en Onderhoud, een bekende naam op een nieuwe locatie, met meer dan 20 jaar ervaring in het aanleggen, onderhouden en repareren van verwarmingsinstallaties.

Service
Service staat hoog aangeschreven bij Koert Service en Onderhoud. Onderhoud aan uw cv en mechanische ventilatie wordt snel vergeten als alles werkt en u er geen omkijken naar heeft. Maar onderhoud aan cv en ventilatie is essentieel aangezien het rendement van uw cv en mechanische ventilatie ongemerkt minder wordt. U gaat door de vervuiling meer gas en meer stroom verbruiken om hetzelfde resultaat te bereiken wat u gewend bent.Door elk jaar het jaarlijkse onderhoud te laten uitvoeren, zorgt Koert Service en Onderhoud ervoor dat alles in optimale conditie blijft en kunt u genieten van alle comfort.

Storingsdienst
We hebben voor de klanten met een servicecontract een 24/7-service garantie voor het normale uurtarief incl. de weekenden, alleen op feestdagen geldt de 150% regeling.De meldingen van storingen of lekkages die gemeld zijn voor 10.00 uur worden gegarandeerd dezelfde dag gerepareerd, mits het onderdeel op voorraad is.

Afspraakgarantie
Afspraak is afspraak! Wij garanderen u indien u een afspraak heeft met ons dat wij die altijd nakomen. Mocht het voorkomen dat werkzaamheden onvoorzien uitlopen, dan nemen wij altijd ruim van te voren contact met u op om op een later tijdstip diezelfde dag onze werkzaamheden te verrichten bij u.

Onderhoud
Onderhoud aan uw cv en mechanische ventilatie van uw systeem staat bij ons hoog aangeschreven. Sluit bij ons een servicecontract af en uw installatie blijft gegarandeerd in topconditie voor een betaalbare prijs. U draagt dan op verantwoorde wijze, ook een steentje bij aan een schoner milieu.

Diensten

  • Aanleg complete cv installaties
  • Onderhoud en service
  • Levering en plaatsing nieuwe cv-ketels
  • Mechanische ventilatie
  • Sanitair
  • Vervangen, reparatie en verbouwingswerkzaamheden

Spreek bovenstaande u aan? Kies dan voor Koert Service en Onderhoud wij bieden u: De beste Service voor een scherpe prijs!

Koert Service en Onderhoud
Wegaplein 3
3255 TT Oude-Tonge
Goeree-Overflakkee
Tel. 06 20 71 01 20
E-mail: info@koertwarmte.nl
Internet: www.koertwarmte.nl