Na heerlijk uitgeslapen te hebben speelden we vandaag om 11.00 uur tegen de Oud-Beijerlanders.
Tim was afwezig vandaag, Collin droeg de aanvoerdersband.

We speelden 8 tegen 8, dus bleven er 4 wisselspelers langs de kant.
Het leek de eerste 20 minuten of de Bommelaren nog aan het slaapwandelen waren.
Er lukte weinig tot niets en er zat weinig beleving in het spel.
Het was dan ook OB wat verdient op voorsprong kwam, na een prachtige knal was keeper Hidde kansloos, 0-1.
Kort daarvoor was DB al gewaarschuwd toen OB op de paal schoot.
DB slaapwandelde echter vrolijk verder en omdat de Oud-Beijerlanders zich wel met koud water gewassen hadden,
was het ook al snel 0-2 toen helemaal niemand ingreep toen de OB spits begon te pingelen en uiteindelijk raak knalde.
Na exact 23 minuten en 45 seconden kwam DB er voor het eerst gevaarlijk uit.
Lukas knalde de bal uiteindelijk in het zijnet.
Verder in DB dus in heel de eerste helft onzichtbaar geweest.

In de rust aan de spelers zelf gevraagd wat ze vonden dat er mis ging, hier kwamen 4 a 5 goede antwoorden uit voort,
zo was het voor iedereen een leerzame rust !  Alle goede bedoelingen ten spijt ging het na de rust weer hetzelfde als voor de rust.
OB bleef aanvallen en DB kon alleen maar verdedigen.
Het eerste schot ging nog net naast, maar al snel lag de 0-3 erin na een corner. Ook de 0-4 volgde rap.

De laatste 15 minuten leek het van Bommelse kant toch nog ergens op. Het begon met een kans voor Jari, die recht op de keeper schoot.
Vervolgens kregen we een corner, Lukas schoot de bal, maar via Tony zijn rug ging de bal naast.
Na een pass van Daniek kwam de bal bij Jari, hij schoot op de bovenkant v.d. lat. Daarna knalde Daniek zelf een keer op de goal,
maar nu ging de bal via Jari's rug naast.
Zo werd OB 2x geholpen door sterke Bommelse ruggen. Maar uiteindelijk werd de Bommelse eer toch gered,
toen Bohdi na een passje van Collin de bal keurig in de hoek krulde, 1-4.
Hidde moest daarna optreden om de 1-5 te voorkomen. Na weer een assist van Collin knalde Daniek zowaar de 2-4 binnen.
Daardoor kreeg DB nog een beetje hoop, er waren immers nog een kleine 5 minuten te spelen.
Collin kreeg nog een kansje maar helaas bleef het daar verder bij.
Al met al een hele matige wedstrijd van DB. Op 10 minuten na, was OB 40 minuten lang beter, scherper en allerter.

A.s. zaterdag zal er uit een heel ander vaatje getapt moeten worden tegen koploper Hellevoetsluis.
We voetballen dan om 10.00 uur in Hellevoetsluis. Vertrek rond 09.00 uur vanaf de Kruus.